Belföld

Félálomban lévő hároméves kislánya fölött maszturbált egy pedofil, amíg szülészeten feküdt a neje

Tizenöt év fegyházra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a szexuális erőszak és gyermekpornográfia bűntettével vádolt szigethalmi pedofilt, aki nemcsak gyűjtötte a gyomorforgató felvételeket, de elképesztő bűncselekményeket követett el a saját hároméves kislányával szemben is. A 37 éves férfi feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi már korábban is volt büntetve gyermekporrnográfia miatt. Még nős volt, amikor letöltött az internetről öt darab, többek között 12. életévet be nem töltött személy nemiségét súlyosan szeméremsértő módon ábrázoló, nemi vágy felkeltését célzó képfelvételt.

A férfi felesége tavaly szeptemberben kórházban volt az akkor megszületett második közös gyermekükkel. A 37 éves férfi kihasználta. hogy egyedül maradt otthon az elsőszülött 3 éves kislányával, az esti lefekvés után önkielégítést és más szexuális tevékenységet végzett a félálomban lévő gyermeke fölött. Sőt, erről videófelvételt is készített.

A terhelt telefonján ezen túl további 58 gyermekek szexuális kizsákmányolását ábrázoló felvételt is talált a rendőrség. Az ügyészség súlyosabb szabadságvesztés kiszabásáért, míg a letartóztatásban lévő terhelt és védője a büntetés enyhítéséért fellebbezett. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség kezdeményezte a büntetés súlyosítását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik