Belföld

Emberöléssel vádolják az élettársát nyakon szúró volt idegenlégióst

Veszekedés során nyakon szúrta az élettársát egy volt idegenlégiós. A Baranya Vármegyei Főügyészség emberölés bűntette miatt állítja bíróság elé a férfit.

A férfi és a nő 2014-ben ismerkedtek meg egymással, majd a férfi több éves börtönbüntetését töltötte Németországban. Szabadulását követően, 2017 második felében élettársi kapcsolatot létesítettek, és egy gyermekük is született.

A pár időnként külföldön dolgozott, a nő prostituáltként, a korábban az idegenlégiónál szolgáló férfi pedig sofőrként. Gyakran veszekedtek, és a férfi többször is bántalmazta kapcsolatuk során a nőt.

Tavaly novemberben a férfi viselkedése kiegyensúlyozatlanná vált, többször zavarodottan, összefüggéstelenül beszélt,és  rendszeresen megöléssel fenyegette élettársát, és az egész családot.Az ominózus napon a pár ismét vitatkozni kezdett, a férfi dühében magához vette egy kést, és nagy erővel tarkótájékon szúrta vele a nőt.  Az asszony a szúrást követően azonnal meghalt.

Másnap reggel a férfi édesapja a házhoz ment, akit a zavarodott fia beengedett a lakásba. A terhelt apja ekkor látta meg a szobában a megölt áldozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik