Belföld

Pénz nélkül menekült el az ismerősükre baseballütővel, székkel támadó négyfős banda

police.hu
police.hu

Baseballütővel és székkel támadt az ismerősére egy négyfős banda Kiskunfélegyházán, ám hiába voltak erőfölényben végül pénz nélkül menekültek el.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt két férfit és egy nőt vett őrizetbe közülük, a súlyos testi sértéssel gyanúsított negyedik társuk szabadlábon védekezhet.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint két férfi és egy nő betörte egy félegyházi ház bejárati ajtaját, majd bement az ingatlanba. Egyikük baseballütővel akart rátámadni az ismerősükre, de az kiverte a támadója kezéből az eszközt, és dulakodás alakult ki közöttük.

A támadás során többször is pénzt követeltek a férfitől. A hangzavarra bement a negyedik társuk is, aki meglátva a dulakodást egy székkel megütötte a házigazdát, majd elhagyta a lakást.

A balhénak az vetett végett, hogy a robajra kihívták a rendőröket. A negyedik, aki alapvetően figyelt, beszaladt az ingatlanba, hogy értesítse társait. Ezt követően elszaladtak. A nyomozók kezdeményezték a két férfi és a nő letartóztatását, negyedik társuk szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik