Belföld

A telefonkönyveikkel villogtak a kormánytagok

Orbán Viktor /Tiktok
Orbán Viktor /Tiktok

„És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben?” – tette fel a kérdést Orbán Viktor miniszterelnök tiktok-csatornájára felkerült videó, amit a hvg.hu szúrt ki.

– Az elnökök, Emmanuel Macronnal az élen, Marco Rossi, a nemzet kapitánya, Schwarzenegger, Chuck Norris, Novák Kata – tartott felsorolást Orbán, majd következtek a kormányának tagjai.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikust mondta (Feriként), Orbán Balázs politikai igazgató Habony Árpádot, Szentkirályi Alexandra John Malkovich amerikai filmsztárt, Lantos Csaba energiaügyi miniszter Rost Andrea operaénekesnőt, Tuzson Bence igazságügyi miniszter pedig Kammerer Zoltán gödi polgármestert, olimpiai bajnok kajakost említette.

A talán legnagyobb sztár neve Bóka János EU-s miniszter szájából hangzott el, de ő láthatólag poénként fogta fel a kérdést: „Michael Jackson, de egy ideje már nem veszi fel” – utalva arra, hogy a popsztár már több mint tíz éve halott.

@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) - Korepoi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik