Belföld

Több nőt is megerőszakolt egy fiatal Lajosmizsénél, hat év börtönt kértek rá

Több nőt is megerőszakolt egy hónapon belül egy huszonéves román állampolgárságú, de magyar származású férfi Lajosmizsén és környékén. Értesüléseink szerint egy negyven és egy húsz év körüli nőt is letepert és megerőszakolt egy füves-bokros területen. A fiatal meg akart erőszakolni egy hatvan körüli asszonyt is, de nem volt merevedése.

A Dabasi Járási Ügyészség kétrendbeli befejezett, és egy rendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt állítja bíróság elé a támadót.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy hat év börtönt, hat év közügyektől eltiltást, és hat év Magyarország területéről kiutasítást kértek a vádlottra.

A vádirat szerint az elkövető idén június 5-én Pest vármegyében, az 5. számú főút melletti egyik parkolóban támadta meg az első áldozatát.

Egy erdős területre rángatta, majd ott akarata ellenére, elhúzódóan, több módon is szexuális cselekményt végzett vele. A férfi úgy törte meg a nő ellenállását, hogy egy kést szorított a nyakához. A támadó elvette áldozatától a 34 ezer forintját is.

– közölte az ügyész, hozzátéve, a férfi nem tett vallomást a nyomozati szakban.

Tette után az elkövető közölte a negyven körüli nővel, haza viszi magával, majd arra kényszerítette, hogy elinduljanak együtt gyalog az út mentén. Körülbelül másfél  kilométer után beértek egy Pest vármegyei községre és a nő kihasználva, hogy már lakott területen vannak, elszaladt.

A férfi ezt követően júniusban, egy Lajosmizsén található ingatlanba próbált meg behatolni azért, hogy szexuális cselekményt végezzen az ott lakó hatvan körüli nővel. A zajra felébredő nő kiszólt a férfinak, hogy hagyja békén és menjen el, de az azzal fenyegetőzött, hogy betöri az ajtót és megöli, ha nem engedi be. 

A nő erre megijedt és kinyitotta az ajtót. A férfi kanapéra lökte a házban nőt és megpróbált szexuális cselekményt végezni, de nem sikerült izgalmi állapotba kerülnie. Ezt a nő is észlelte és sikerült végül lebeszélnie a támadóját a cselekményéről, aki lelépett a helyszínről. Július elején egy huszonéves nőt támadt meg a férfi az 5. számú főútnál, Táborfalva külterületén.

Berángatta a áldozatát az út melletti erdős-bokros területre, majd azzal fenyegette a sikoltozó nőt, hogy ha nem hallgat el és ellenáll, akkor megöli. A nő félelmében engedelmeskedett a vádlottnak, aki ezután több módon is szexuális cselekményt végzett vele, majd a helyszínről elmenekült.

– közölte az ügyészség.

Az ügyészség hat év börtönbüntetést kért a vallomást megtagadó támadóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik