Belföld

Kis híján halálra szúrta az apját, mert kapott tőle egy maflást

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a szabolcsi férfit, aki megkéselte az apját, miután az lekevert neki egy pofont.

A nyíregyházi Törvényszék közleménye szerint a férfi pár nappal ezelőtt összeszólalkozott a féltestvérével egy ököritófülpösi útszakaszon, melynek során egy üveget is felé hajított.

A szóváltást hallva a házból kijött a tanú és a gyanúsított édesapja, aki az egymást szidalmazó fiai közé állt. Mikor a gyanúsított a féltestvérét ismét szidalmazni kezdte, az apja lekevert neki egy maflást.

Ekkor V.Z. elővett a kabátja belső zsebéből egy konyhakést, majd a hátráló apja után lépett és megszúrta. Ezt követően a férfi elmenekült a helyszínről, a kést pedig eldobta. Az édesapa a szúrás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A gyanúsított büntetett előéletű, és már korábban is volt büntetve erőszakos személy elleni bűncselekmény miatt. Emellett a nyomozás még kezdeti szakban van, tanúk meghallgatása szükséges. A bíróság, szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye, valamint a tanúk esetleges befolyásolása miatt elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés a gyanúsított és védője fellebbezése miatt nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik