Belföld

Hollik István sem tudja, miért ragasztják le a nemzeti konzultációs plakátokon Alex Soros kezét

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Ismeretlen okokból elkezdték kiradírozni a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokon az Ursula von der Leyen mögött álló Alex Soros jobb kézfejét, aki így már nem mutogat a hirdetéseken.

A Szegeder megkérdezte Hollik Istvántól, hogy miért kezdték átragasztani a nemzeti konzultációs plakátokat, ám erre a Fidesz kommunikációs igazgatója sem tudott választ adni.

Alex Soros kezével vagy keze nélkül, az üzenet egyértelmű

– vélekedett Hollik, aki szerint a most már Alex Soros által irányított birodalom nagyon mélyen és szorosan össze van fonódva az európai döntéshozatallal. Hozzátette: „a bizottságban is vannak Soros-szövetségesek: kiszivárgott dokumentumokból tudjuk, hogy kategorizálták a bizottsági vezetőket”.

A kommunikációs igazgató a kedd este benyújtott szuverenitásvédelmi törvényről is beszélt. A múlt hétre ígért törvényjavaslat benyújtása Hollik szerint azért késett, mert a frakciószövetség olyan javaslatot akart készíteni, amely minden kiskaput bezár.

Harminc évig eszünkbe sem jutott, hogy a vörös vonalat bárki is átlépi, de ez 2022-ben megtörtént

– mondta, utalva a Márki-Zay Péter-vezette ellenzéki összefogás kampányfinanszírozására.

A frissen benyújtott szuverenitásvédelmi törvényt és a kapcsolódó Alaptörvény-módosítást soron kívül tárgyalja a parlament, hogy decemberben szavazhassanak róla. A törvényjavaslat több szakmai szervezet szerint bukásra van ítélve, mivel nincs összhangban az alkotmányos, nemzetközi és európai uniós kötelezettségekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik