Belföld

Harapással és rablással végződött a samponokért való küzdelem egy drogériában

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a nővel szemben, aki másfél hónappal ezelőtt rátámadt a dolgozókra egy kiskunfélegyházi drogériában, hogy megtarthasson pár sampont az ellopott holmik közül.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a dolgozók észrevették, hogy a nő a a kosara helyett a táskájába pakolja a parfümöt, balzsamot és samponokat, ezért bekísérték az irodába.

Az asszony visszaadta az ellopott holmik egy részét, ám úgy gondolta, hogy pár sampont megtart belőlük és meglép. A dolgozók azonban utánaeredtek, és megállították a bejáratnál.

A asszony azonban nagyon küzdött a táskájában maradt pár samponért, és dulakodni kezdett az alkalmazottakkal, sőt egyikük karját meg is harapta. Végül több vásárló is a dolgozók segítségére sietett, és idő közben a rendőrök is hírt szereztek az esetről, akik azonnal a helyszínre siettek és intézkedtek.

A nyomozás során kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy az asszony lopott. Két héttel korábban ugyanebből az üzletből nyúlt le több terméket közel 50 ezer forint értékben. A 36 éves kiskunfélegyházi nőt őrizetbe vették. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik