Belföld

Fegyházba mehet a nyugdíjas, aki egymilliót kapott azért, hogy felüsse és kiporciózza a kokaint

police.hu
police.hu

Egymillió forintért vállalta el egy 68 éves férfi, hogy felüti a kokaint, és a több tízmillió forintnyi kábítószert kiadagolja majd kis tasakokba. A Fővárosi Főügyészség drogkereskedelemmel vádolja, és fegyházba küldené a nyugdíját illegálisan kiegészítő férfit.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfi – aki maga is kábítószer fogyasztó – jelentős hatóanyagtartalmú kokaint, illetve annak hígításához szükséges anyagot vett át az eddig ismeretlen megbízójától.

A BRFK korábban azt közölte, hogy 668 gramm kokaint, és 3 és fél kiló kábítószer hígítására alkalmas anyagot, présgépet és nejlontasakokat találtak  K. Ferencnél, a lakásában tartott házkutatás során.

Nos, a nyugdíjas egymillió forintért elvállalta, hogy felhígítja, adagolja és csomagolja a kábítószert, s majd, ha végez vele, akkor átadja megbízójának.

Úgy tudjuk, hogy a férfi beismerte a tettét, és azt mondta, hogy a kokain felütéséért kapott pénzből adott a szeretteinek is.

A főügyészség fegyházbüntetést, pénzbüntetést, és egymillió forintos vagyonelkobzást kért a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolt idős férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik