Belföld

Le akarta szúrni az anyját, mert nem mosta ki a nadrágját

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Késsel támadt az anyjára egy drogos, mert az nem mosta ki az egyik nadrágját. A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a nagykátai férfit.

A főügyészség közleménye szerint az elkövető a testvérével és a szüleivel élt együtt a nagykátai otthonukban. A férfinek már korábban is meggyűlt a baja a kábítószerrel, emiatt többször is kezelték. Tavaly március elején egyszer már megfenyegette késsel az anyját. Ekkor az elkövetőt kórházba is vitték, de pár nappal később kiengedték.

Két héttel később a férfi ismét drogozott, majd ingerültté vált, mert az anyja nem mosta ki az egyik nadrágját. Azt kiabálta, hogy “Hol van a kés?”, majd felvett egy fanyelű kést a konyhaasztalról, és azt a feje felé emelve megindult vele az anyja felé, miközben közölte vele, hogy őt le fogja szúrni.

Az elkövető édesapja azonban észlelte az esetet, és elállta a fia útját, így a férfi már nem tudta megszúrni az anyát. Az apa erélyes közbelépésének köszönhető, hogy az asszony megúszta sérülés nélkül.

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik