Belföld

Aktus közben akart végezni az örömlánnyal egy karbantartó Budapesten

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Aktus közben akarta megölni a prostituáltat egy  karbantartóként dolgozó férfi Budapesten, egy ötödik kerületi felújítás alatt lévő lakásban. A Fővárosi Főügyészség emberölés kísérlete és kifosztás miatt állítja bíróság elé az örömlányra sniccerrel támadó férfit.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi tagadta a bűnösségét, és azt mondta a vallomásában, hogy a nő támadt rá.

A 34 éves férfi hét év börtönt kapott korábban szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt, de tavaly márciusban feltételesen kiengedték. Úgy tudjuk, hogy akkor is egy prostituálttal erőszakoskodott. Mivel karbantartóként dolgozott, a munkája miatt bejárása volt a felújítás alatt álló, és kiadásra váró ingatlanokba.

A főügyészség közleménye szerint a férfi tavaly március 13-án  szexuális szolgáltatást rendelt a neten, majd a kiérkező nővel egy felújítás alatt lévő belvárosi apartmanba ment, ahol előre kifizette a szolgáltatás díját.

ugyeszseg.hu

Az együttlét során a férfi egyszer csak minden előzmény nélkül rátámadt a nőre, életének kioltásával fenyegette meg és bántalmazta. A támadó az ágy melletti dobozból elővett egy sniccert, és megsebesítette vele a nőt.

A prostituált ekkor már folyamatosan segítségért kiáltott, mire a támadó azt mondta, hogy maradjon csendben, amíg ő megnyugszik, majd a nő táskájából visszavette a neki adott összeget, sőt, azon felül is vett ki pénzt. A férfi ezután azt mondta, hogy, ha a nő nem jelenti fel, akkor elengedi. A nő ígéretet tett erre, s ezt követően elhagyhatta a lakást.

Az ügyészség börtönt és pénzbüntetést kért a karbantartóra azzal, hogy feltételesen se engedjék ki, s szüntessék meg a korábbi feltételes szabadságát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik