Belföld della - podcast

Versenyen díjazták a 24.hu közéleti podcastjait

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A Della kategóriagyőztes, a Napirend után kiemelt említett lett a Kreatív szaklap podcastos és videós versenyén.

Szakmai versenyen díjazták a 24.hu közéleti podcastjait: a Baka F. Zoltán szerkesztette heti gazdasági műsorunk, a Della a legjobb közéleti podcast lett a zsűri döntése értelmében, míg a Háromharmad nézői kérdésekre felelő különkiadását, a Napirend utánt egyedüli másik podcastként kiemelten említették és oklevéllel díjazták a kategóriában.

A Kreatív szaklap szervezte Online Video Audio (OVA) zsűrijét Weyer Balázs, az Origo alapító – 2011-ben leköszönt – főszerkesztője vezette. A podcastok között a Portfolio.hu letelepedési kötvénnyel érkezőkről szólóját ítélték az abszolút legjobbnak. Az összes díjazottat itt lehet megnézni.

A legutóbbi Della
Holoda Attila: Már harmadáron lehet gázt venni a tavalyihoz képest
Az októbertől induló új gázévre az árak a tavalyi felére-harmadára zuhannak, a januárban induló áramévre pedig még ennél is olcsóbban kaphatnak új ajánlatot a vállalkozások – mondja a Dellában piaci tapasztalatai alapján Holoda Attila energetikai szakértő.
A legutóbbi Napirend után
Napirend után: A végén mégiscsak lesz huxit?
Az országgyűlési választás ellenzéki bojkottja, a huxit erősödő realitása, a megélhetési válság mérsékelt hatása a Fidesz népszerűségére – a mai Napirend után témái. A stúdióban Nagy Gergely Miklós, Nagy József és Pető Péter keres válaszokat hallgatói kérdésekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik