Belföld

Videó: Leütöttek, majd összevertek és kiraboltak egy fiatalt Lajosmizsén

Leütöttek, és összevertek egy fiatalt a telefonjáért és a nála lévő 3 ezer forintért Lajosmizsén. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett. A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a támadót.

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a büntetett előéletű férfi tavaly augusztus végén pénzt követelt a fiataltól egy lajosmizsei üzlet előtt, de ő nem adott neki.

Emiatt a két férfi között szóváltás alakult ki. Ezután az elkövető a mellkasán és az állcsontján is megütötte a fiatalt aki az ütésektől az út menti árokba esett. Itt a támadó a földre szorította és tovább ütötte áldozatát, hogy megszerezze tőle az értékeit. A férfi végül elvette a fiatal válltáskáját, amiben az áldozata 3 ezer forintja és mobilja volt.

Az összevert fiú nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető egy másik embert is súlyosan bántalmazott tavaly júliusban, amiért ugyancsak felelnie kell. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést kért az elkövetőre.

Olvasói sztorik