Belföld

Beismerte tettét az idős házaspár halálát okozó magyar pornószínésznő, 1 év 9 hónap felfüggesztettet kértek rá

police.hu
police.hu

Halálos közúti baleset gondtalan okozása miatt állítja bíróság elé a Szekszárdi Járási Ügyészség azt az ismert pornósztárt, aki tavaly áprilisban egy idős pár halálát okozta Dombóvár közelében.

Páli Péter, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 1 év 9 hónap fogházbüntetést kértek a vádlottra 4 év próbaidőre felfüggesztve. Az ügyészség emellett egymilliós pénzbüntetést is 5 év 6 hónap járművezetéstől eltiltást is kért a nőre.

Az ügyész kérdésünkre elmondta még, hogy a terhelt beismerte a bűnösségét, és pillanatnyi figyelmetlenséggel magyarázta a tettét.

A vádirat szerint a Győrben élő nő Dombóvár felé haladt a kocsijával Tamási felől a férjével, amikor egy emelkedőn, egy hosszan elnyúló, jobbra ívelő útkanyarulatban a figyelmetlensége miatt átlépte a záróvonalat, és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

A baleset következtében a vétlen járműben ülő 71 éves férfi és a 67 éves felesége is meghalt, az ismert aktmodell és olasz férje pedig súlyosan megsérültek, annak ellenére, hogy valamennyien használták a biztonsági övüket.

Az ügyészség 1 év 9 hónap felfüggesztett fogházbüntetést, 1 millió forintos pénzbüntetést és 5 év 6 hónap közúti járművezetéstől eltiltást kért az ismert pornósztárra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik