Belföld

Halálra gázolt egy embert a vonat Győr és Szabadhegy között

Halálra gázolt egy embert a Celldömölkről Győrbe tartó vonat Győr és Szabadhegy között.

A Mávinform az eset kapcsán azt közölte, hogy a gázolás miatt hosszabb utazási időre kell számítani a péntek délelőtt a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon.

A Celldömölk-Győr és Veszprém-Győr vonalon közlekedő Helikon InterRégió és a személyvonatok Győr Szabadhegyig közlekednek és onnan is indulnak. Győrben a Volánbusz 5-ös járatán visszavonásig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a Révai Miklós utca és a szabadhegyi vasútállomás között.

Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy a baleset Szabadhegy és Gyárváros között történt a nyílt vasúti pályán. A vonaton mintegy nyolcvanan utaztak, a győri hivatásos tűzoltók segítettek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről.

Frissítünk!

Győr és Győrszabadhegy között ismét közlekedhetnek a vonatok, miután befejeződött a helyszínelése – közölte a Mávinform a Facebook-oldalán.

Azt írták, hogy hosszabb menetidőre, kimaradó járatokra még lehet számítani. A Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon a menetrend szerinti közlekedés fokozatosan állhat helyre.

A menetrend szerint Veszprémből 11.35 órakor Győrbe induló személyvonat helyett Veszprém és Zirc között pótlóbusz közlekedik.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik