Belföld

Kalapáccsal zúzta szét az új párja bokáját és kezét, majd széttörte rajta a gipszet

Módszeresen verte az élettársát a próbaidő alatt egy kecskeméti férfi a néhány hónapos együttélésük alatt. A Kecskeméti Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és kapcsolati erőszak miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi eltörte a nő kezét és lábát is, a harmadik alkalommal pedig olyan erővel ütötte meg a gipszben fekvő élettársának a karját, hogy széttört rajta a gipsz.

A páros a börtönből feltételesen szabaduló férfi nagymamájának kecskeméti házában lakott. A férfi féltékenységből és kábítószer használat miatt többször is megverte otthonában a nőt. Tavaly novemberben ököllel ütötte az arcát, és kalapáccsal a jobb bokájára ütött. A nő koponyazúzódást szenvedett és a lábszárcsontja is eltört.

Két héttel később a férfi ököllel esett a korábbi bántalmazás miatt begipszelt lábú élettársának, seprűnyéllel esett a sarokba kuporodó, és fejét védő nőnek. Emiatt az alkarja is eltört. Idén januárban szintén ököllel esett neki, és úgy megverte, hogy széttört a párja kezén a gipsz.

A nő begipszelt lábbal a szomszédba menekült, ők hívtak hozzá mentőt. Az ügyészség börtönbüntetést kért az elkövetőre, azzal, hogy ne szabadulhasson feltételesen, és a korábbi büntetéséből hátra lévő időt is ültessék le vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik