Belföld

Eltűnt Rajeczki Sándor, Pindroch Csaba sógora

Eltűnt Rajeczki Sándor, olvasható a rendőrség honlapján megjelent felhívásban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 47 éves férfi 2023. október 26-án IX. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Rajeczki Sándor körülbelül 180 centiméter magas, őszes hajú, erős testalkatú. Eltűnésekor dzsekit, farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

A férfi Pindroch Csaba sógora. A Jászai Mari-díjas magyar színművész a Facebookon kérte követői segítségét. Ő egyébként már szerdán kitette a posztját, amelyben azt írta, hogy sógora kedden reggel tűnt el. Ehhez képest a rendőrségi közlemény a csütörtököt említi az eltűnés napjának.

Felesége, Pindroch Beáta a Blikknek arról beszélt,

reggel elindult itthonról, az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte. Pedig előtte még jókedvű, boldog volt. Ilyenkor el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokig sosem tűnt még el.

A nő elmondta, már korábban is előfordult, hogy mentősként dolgozó férje mélypontra került, de idáig mindig meg tudták beszélni a nehézségeket.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik