Belföld

Tisztességes családapának tartja magát a 12 éves miskolci kislányt megerőszakoló 21 éves férfi

Szexuális erőszak bűntette miatt állítja bíróság elé a Miskolci Járási Ügyészség azt a 21 éves férfit, aki 2021 júliusában megerőszakolt egy 12 éves kislányt egy miskolci családi ház udvarán. A férfi a nyakánál fogva megragadta hátulról a kerti illemhelyről éjszaka kijövő kislányt, és erőszakkal közösült vele.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy hat év börtönt, és hat év közügyektől eltiltást kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A vádirat szerint a férfi az ominózus éjszaka egy Miskolc külterületén lévő családi ház kivilágítatlan udvarán tartózkodott. A vendégségben lévő 12 éves kislány kiment az udvaron található illemhelyre. A gyerek vissza akart indulni a házba, azonban a férfi tenyérrel arcon ütötte, majd a nyakánál fogva hátulról megragadta, lehúzta a nadrágját, alsóneműjét és megerőszakolta. A kislány annyira félt hogy nem mert ellenkezni. 

Az ügyész lapunknak azt mondta, hogy a férfi azt állította, hogy ismeri a 12 éves lányt, de aznap ott sem volt a helyszínen. Állítása szerint ő egy tisztességes családapa aki nem szorul ilyesmire.

Az ügyészség hat év börtönt kért rá arra az esetre, ha az előkészítő ülésen mindent bevall és lemond a tárgyalás jogáról.

Egy másik cikkünkben arról írtunk, hogy ketten lefogtak és megerőszakoltak egy 15 éves miskolci lányt.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik