Belföld

Kipattant a kocsiból, és megvert két fiút a barátjával, mert szóltak, hogy ne ordítson és beszéljen csúnyán a barátnőjével

Megvertek két fiút az egyik kőbányai középiskola előtti villamosmegállóban, egyikük könnyű, a másik súlyosabb sérüléseket szenvedett.. A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 18 éves férfi, és a 16 éves fiatalkorú társa ellen.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a 18 éves férfi hangosan veszekedni kezdett a kiskorú barátnőjével a villamosmegállóban. Ezt látta a megállóban lévő két fiú is. Miután a lány elhagyta a helyszínt, a férfi beszállt az autójába, majd rákiabált a fiúkra és számon kérte őket, hogy miért nézik.

A fiúk azt válaszolták neki, hogy nem kellene az utcán intéznie a magánügyeit, és csúnyán beszélnie egy nővel. A férfi erre kiugrott az autójából, majd a fiúkhoz lépett és kiabálni, dulakodni kezdett velük. A férfi mindkét fiút bántalmazta, az egyikük ennek hatására el is esett. A támadásba bekapcsolódott a férfi 16 éves barátja, aki szintén a megállóban várakozott és látta, mi történik.

A fiatalkorú támadó mindkét fiút, köztük a már a földön fekvőt is bántalmazta. Az egyik megvert fiatal könnyebb, a másik súlyosabb sérüléseket szenvedett, azonban utóbbi sértettnél a bántalmazás hatására reális eséllyel alakulhatott volna ki még súlyosabb, életveszélyes állapot is.

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és könnyű testi sértés vétsége miatt állítja bíróság elé a támadókat, és velük szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fiatalkorúak fogháza és börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

Egy kisfiút pedig azért vert meg egy nő a fiával, mert szólt a dudálás miatt. Erről ebben a cikkünkben írtunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik