Belföld

„Most megöllek, agyonütlek!” – vascsővel követelte exétől a kocsit az autómosóban – videó

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vascsővel követelte volt élettársától a kocsit egy többszörösen büntetett előéletű kecskeméti férfi az egyik autómosóban. A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás, rablás és rongálás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a kecskeméti férfit nem sokkal a történtek előtt ítélte jogerősen börtönbüntetésre a bíróság egy másik ügye miatt.

Egy tavaly júniusi késő este meglátta a volt élettársát egy autómosóban, amint a használatában lévő járművet mossa. Mivel a férfi az élettársi kapcsolatuk megszűnése után igényt tartott az autóra, ezért megállt, hogy számon kérje a nőt, mit keres nála a gépkocsi.

ugyeszseg.hu

Egy vascsővel megindult felé, és olyanokkal fenyegette, hogy megöli és agyonüti. A férfi kihasználta a nő rémültségét, beült a kocsiba, és olyan nagy sebességgel hajtott ki a mosóból, hogy a jobb oldali első ajtóhoz csukott mosópisztolyt és annak csövét is kiszakította.

Ezután a férfi kiszállt az autóból és a nála lévő vascsővel összetörte a hátsó szélvédőt, a kétoldali pillangó tükröket és több helyen a karosszériát, több mint 350 ezer forint kárt téve a járműben. Végül magához vette a nő iratokkal, készpénzzel és személyes használati tárgyakkal teli táskáját és távozott a helyszínről. A nő a szomszédos üzemanyag-töltő állomáson kért segítséget.

A nyomozás során kiderült az is, hogy a vádlott korábban tőrbe csalt és 217 ezer forintot rabolt egy másik férfitől. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért a más balhéja miatt jelenleg is büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvező férfire azzal, hogy feltételesen se engedjék ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik