Belföld

Áruba bocsátotta a nyomorba befogadott lányokat, aki nem csinált pénzt, azt kidobta a házból

police.hu
police.hu

Kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal lányokat fogadott be a végtelenül lepusztult és retkes házába egy kistarcsai férfi, majd áruba bocsátotta a testüket a szállásért cserébe. Aki nem csinált pénzt, azt egyszerűen kidobta. Mellette “kristályt” árult a fiával.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyi körzeti megbízottak szereztek tudomást a történtekről, és mivel felmerült az emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja bevonták az ügybe a vármegyei nyomozókat is.

A több hetes felderítő munka után pár nappal ezelőtt ütöttek rajta kistarcsai bűntanyán. Az apát és fiát elfogták, ruhájukban további bizonyító erejű, alufóliába csomagolt fehér poros pakkok lapultak, ahogyan a ház átkutatása is hasonló eredményt hozott. A kristály néven ismert szer a gyorsteszt szerint N-ethylbuphedrone tartalmú, amely új pszichoaktív anyagnak minősül.

police.hu

Az állandó jövedelemmel, bejelentett munkahellyel nem rendelkező, otthonát többedmagával megosztó F. Márton nem tett vallomást a kihallgatása során, a gyanúsítás ellen panasszal élt, és azt mondta „a cselekményeket nem követtem el”.

A nyomozás adatai szerint F. Márton fiatal, otthontalan, prostituáltként dolgozó lányokat fogadott be házába, ám cselekedetét nem a jószándék, hanem a pénzkeresti lehetőség motiválta. A lányoknak kuncsaftokat szerzett, a pénzt pedig elvette tőlük.

Elrejteni sem tudták előle, mert ha ezt érezte, levetkőztetve őket bizonyosodott meg róla. A kisemmizett lányok drogot kaptak „fizetségül”, a háziúr szabálya pedig világos és egyenes volt: aki nem hoz pénzt a konyhára, annak fel is út, le is út! Hiába nem volt hova, aki nem csinált pénzt, egyszerűen kidobta.

– fogalmazott közleményében a rendőrség.

A lányok dolgoztatása mellett kiegészítő jövedelemforrásként árulta a kristályt. Az adagolt, csomagolt szert aztán fiával közösen adták el.

F. Mártont és fiát bilincsben vitték kihallgatásra, a 47 éves, azóta letartóztatott férfi ellen emberkereskedelem és kényszermunka, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének, szabadlábon védekező, 20 éves fia ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A budapesti fiatal lányokat futtató párról ebben a cikkünkben írtunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik