Belföld

Kommandósok csaptak le a jászsági dílerekre – videóval

police.hu
police.hu

Új pszichoaktív anyag terjesztésének gyanúja miatt tizennyolc embert állítottak elő a jászsági rendőrök, öt embert gyanúsítottként hallgattak ki, közülük négyet őrizetbe vettek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

A vizsgálat eddigi adatai szerint a csoport tagjai az új pszichoaktív anyagnak minősülő szert adagonként ezerötszáz forintért árulták. A hétfői akcióban a jászberényi rendőrök mellett Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Heves vármegyei műveleti egységek is közreműködtek.

police.hu

A nyomozók egy időben hat helyszínen tartottak kutatást, állítottak elő fogyasztókat és dílereket, foglaltak le kábítószer gyanúját keltő anyagot, készpénzt, mobiltelefonokat, valamint a kereskedéshez használt eszközöket. A rendőrök két 28 éves férfit és egy 28 éves nőt, valamint egy 24 éves és egy 51 éves helyi férfit hallgattak ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt.

Utóbbit kerítéssel és kitartottsággal is meggyanúsították, mivel egy prostitúciós tevékenységet végző nőismerősének ellenszolgáltatásért cserébe védelmet nyújtott, ügyfeleket szerzett, és a bevételből részesült. A nő kivételével őrizetbe vették a gyanúsítottakat és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Egy Pest megyei drogbandát a TEK-esek üdvözöltek. Erről ebben a cikkünkben írtunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik