Belföld

Tagadja a gyilkosságot a férfi, aki megfojtotta a szekrénybe bújó zuglói kisfiú anyját, majd elment moziba

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a C. Károllyal szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly áprilisban megfojtotta az élettársát Zuglóban, miközben a nő 9 éves kisfia is a lakásban volt. A férfi ezt követően elment a Pólusba az anyjával, és beült az új szuperhősfilmre.

A gyerek zömmel csak fültanúja volt a bántalmazásnak. A konyhában végződött eseménysort követően az élettárs arra szólította fel ugyanis a fiút, hogy bújjon el a szekrénybe, és “majd egy óra múlva jönnek a rendőrök és elviszik”.

A gyerek ennek megfelelően járt el, de pár órával később előbújt a rejtekhelyéről, látta, hogy a férfi nincs a lakásban és rátalált az anyjára, aki ekkor már nem lélegzett. Ekkor felhívta az apját, és a segélyhívót is, hogy rosszul van az anyukája.

A kiérkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem lehetett rajta segíteni. Közben meghallgatták a nyomozók a kisfiút, aki elmondta, hogy rajta és az anyján kívül a nő Károly nevű élettársa volt csak a lakásban.

Később kiderült, hogy az anya ebéd után táncolni hívta a férfit, ám tánc közben a férfi könyökkel megütötte a fiú szemét, ami felháborította az asszonyt, aki pofon vágta a férfit, a vita pedig tettlegességig fajult a lakás különböző helyiségeiben: a nagyszobában, a fürdőszobában, végül a konyhában.

A rendőrök villámgyorsan azonosították a férfit, de amikor felhívták telefonon, akkor nem volt hajlandó megmondani, hogy hol tartózkodik éppen. A nyomozás során azonban megállapították, hogy a Pólusba ment az édesanyjával, hogy megnézze az új szuperhősfilmet, így vetítés közben fogták el.

Az emberöléssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsított férfi a bántalmazást elismerte, de magát az emberölést nem a nyomozati szakban. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy. 

Kapcsolódó
Megfojtotta a szekrénybe bújó zuglói kisfiú anyját, majd beült a Pólusba az új szuperhős-filmre
A bántalmazást elismerte, a gyilkosságot tagadja a moziban elfogott férfi. Videókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik