Belföld

Karddal követelte a munkabérét egy férfi

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Karddal próbálta behajtani a munkabérét egy boldogi férfi Jászfényszarun. A  Jászberényi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi tavaly november 24-én délután kocsival jelent mag az ismerőse Jászfényszaruban lévő házánál.

A ház előtt beszélgetve a boldogi férfi munkát ajánlott az ismerősének, majd felszólította, hogy adja meg neki az ötezer forintos munkabér tartozását. Mivel a férfi tagadta, hogy tartozna, ezért a pénzt követelő férfi elővett a gépkocsijából egy kardot, és hadonászni kezdett vele a másik férfi felé. Csekély erejű szúró mozdulatot tett,  amelyet az áldozata elhárított a kezével, így csak hámkarcolásos sérülést szenvedett a mellkasán.

A megtámadott férfi kiütötte a támadója kezéből a kardot, ezután a földre kerültek, majd a pénzt követelő többször is megütötte a követelését vitató férfit. A férfi a követelt pénzt végül nem adta át. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a támadóra, azzal, hogy kobozzák el tőle a kardot, és rendeljenek ki mellé pártfogót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik