Belföld

Skypon és álnéven hívta a nőket, miközben maszturbált – letartóztatták

Letartóztatta a Pécsi Járásbíróság azt a szeméremsértés vétségével és személyes adattal visszaélés vétségével gyanúsított férfit, aki videóhívásokban zaklatott egy nőt, hogy kiélje a nemi vágyait.

A Pécsi Törvényszék közleménye szerint szerint a gyanúsított július 10-étől kezdődően, valótlan adatokkal az interneten több Facebook valamin Skype profilt hozott létre és ezen, különböző felhasználóneveket használva több ízben is felvette a kapcsolatot a nővel.

Nemi vágyának felkeltése és kielégítése érdekében kezdeményezett videóhívásokat, hogy önkielégítést végezzen a nő előtt. A sértett a hívások többségét nem fogadta. A gyanúsított Skype alkalmazáson keresztül is többször hívta más néven az áldozatát, aki az első hívást követően letiltotta.

A gyanúsított szintén a Skype alkalmazáson keresztül ismét más álnevet használva tizenháromszor hívta a nőt, melyből ő kettőt fogadott, majd a többit letiltotta. Az egyik hívásban a gyanúsított önkielégítést végzett. A férfi augusztusban további 26 alkalommal hívta a nőt aki azonban ezeket nem fogadta.

Egyik nap a gyanúsított egy meglévő Facebook profilból töltötte le egy nő fényképét és azzal hamis profilt hozott létre a Skype internetes alkalmazásban, majd azzal egy személlyel videóhívást kezdeményezett, aki előtt önkielégítést végzett. Az esetről a fénykép tulajdonosát az áldozat értesítette, akinek a gyanúsított jelentős érdeksérelmet okozott.

A gyanúsított június közepén szabadult, amit hasonló bűncselekményekért kapott. A bíróság egy hónapra elrendelte a szatír letartóztatását.

Kapcsolódó
Elítélték a játszótéren maszturbáló pécsi szatírt
Arra gerjedt ha nézik, elzavarni sem lehetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik