Belföld

Elítélték a játszótéren maszturbáló pécsi szatírt

Egy év börtönre ítélte a Pécsi Járásbíróság 2 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt azt a férfit, aki többször is önkielégítést végzett két évvel ezelőtt a pécsi lakóházak környékén.

K. Cs. az egyik alkalommal egy pécsi játszótéren a fűben feküdt, majd kigombolta a nadrágját, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett, ezt ketten is észrevették. A szatír látta, hogy nézik őt, ezért feléjük fordult és úgy folytatta az önkielégítést.

Másnap ugyanez volt a műsor az egyik helyi lakóház előtt annyi különbséggel, hogy önkielégítés közben még kiabálta is az egyik lakó nevét. Miután az illető és három másik ember is megjelent a kiabálására, tovább folytatta a maszturbálást.

Ezt követően az egyik sértett elzavarta a ház elől, de ő rövid időn belül visszatért és egy fa mögött folytatta tovább az önkielégítést, amit egy helyszínre érkező rendőrjárőr is észlelt.

A férfi nemi vágyának felkeltése céljából maszturbált mások előtt. Kóros elmeállapota csak enyhe fokban korlátozta a cselekménye következményeinek felismerését.

A bíróság ítélete jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik