Belföld

Véresre vertek és kiraboltak egy nőt Kiskunfélegyházán

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Közrefogtak, majd véresre vertek és kiraboltak egy nőt Kiskunfélegyházán. A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség rablás és súlyos testi sértés miatt állítja bíróság elé a büntetett előéletű férfiakat.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a két többszörösen büntetett férfi kora reggel találkozott össze a kerékpárját toló nőismerősükkel a városközpontban, majd innentől együtt folytatták útjukat.

Egy félreeső közben váratlanul közrefogták a nőt, s az idősebb férfi pénzt követelt tőle. Miután a nő nem tett eleget a felszólításnak, fiatalabb társa ököllel orrba vágta az áldozatot, aki ettől megszédült, de nem esett el. Ezt látva az idősebb férfi is ököllel esett a nőnek, aki vérző orral a földre zuhant.

Ekkor a fiatalabb támadó leszakította a földön fekvő nő válláról a táskát, majd mindketten elszaladtak a helyszínről. A rablók egy távolabbi helyen elosztották egymás között a nő pénztárcájában lévő 27 ezer forintot, majd a táskát eltépték és megszabadultak tőle.

A zsákmányolt pénzből szeszesitalt és cigarettát vettek, amit el is fogyasztottak. A kiskunfélegyházi rendőrök néhány órán belül mindkettejüket elfogták. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. Az ügyészség börtönbüntetést kért a letartóztatásban lévő férfiakra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik