Belföld

Bánja az emberölés kísérletével vádolt férfi, hogy nem sikerült megfojtania a nővérét

Vádat emelt a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly tavasszal meg akarta fojtani a lánytestvérét.

A vádirat szerint a férfi a Makón élő lánytestvéréhez költözött a börtönből való szabadulása után Hamarosan uralkodni kezdett a nő felett, és elvárta, hogy mindenben kiszolgálja őt. Emiatt többször is vitatkoztak, és ilyenkor a férfi többször is halálosan megfenyegette a nőt, volt hogy késsel.

A fenyegetések hatására a nő rettegni kezdett az öccsétől, félelmében egy időre még el is költözött saját házából, oda azonban végül visszatért. Az ominózus éjjel ismét összevesztek. Ekkor a férfi két kézzel torkon ragadta a testvérét, és szorítani kezdte a nyakát, s közölve vele, hogy most megöli.

Csak a nő védekezésén múlt, hogy a fenyegetést nem tudta beváltani. Az esetet követően letartóztatásba került férfi később zárkatársai előtt is azt hangoztatta, hogy bánja, amiért nem sikerült a testvérét megfojtania. A főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a különös visszaeső férfit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik