Belföld

Előbb a buszon, majd arról leszállva az Örsön rabolt ki egy fiút a videón lévő háromfős banda

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Előbb a buszon, majd arról leszállva az Örsön rabolt ki egy kiskorú fiút egy háromfős banda. A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint két gyanúsított letartóztatásba, a harmadik társuk pedig bűnügyi felügyeletbe került.

A gyanúsítottak a XVII: kerületből utaztak busszal az Örsre. Leültek a buszon utazó fiú mellé úgy, hogy közrefogták. Miután a kiskorú felállt és a busz ajtajához ment, az egyik elkövető követte őt, majd közel hajolt hozzá, és azt mondta neki, hogy a társai le akarják őt ütni és el akarják venni a cuccait, azonban ha ad neki egy ezrest  akkor megvédi őt.

Kapcsolódó
Követtek és kiraboltak egy 11 éves gyereket Siófokon
Javítóba mehet a barátai előtt emberkedő fiú.

A fiú félelmében átadta a kért összeget, amelyet követően a férfi újabb ezrest kért, a fiú pedig félelmében ezt a pénzt is odaadta.  A fenyegető azonban továbbra is követte őt a buszon, miközben még további ötezer forintot kért tőle, a fiú azonban ezt már elutasította, amelyre a gyanúsított azt válaszolta, hogy akkor viselje ennek a következményeit.

A megfenyegetett fiú az Örs vezér terénél leszállt a buszról, a gyanúsítottak pedig követték őt, majd közrefogták. Ekkor az egyik gyanúsított benyúlt a kiskorú zsebébe és abból kivette a fülhallgató tokját, cigarettáját és készpénzét, miközben az egyik társa a kiskorú másik zsebét próbálta meg átkutatni. Az elfogott háromfős banda tagjai közül két fő letartóztatásba, egy pedig bűnügyi felügyeletbe került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik