Belföld

Négy vádlottja van az Oroszlány belvárosában történt verekedésnek

ugsyeszseg.hu
ugsyeszseg.hu

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a négy férfival szemben, akik tavaly május elsején összeverekedtek Oroszlány belvárosában.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival Oroszlányban. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni.

Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, és verekedést provokáltak. Ezt látták az ittas férfiak női hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett. Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az elkövetőkre.

Olvasói sztorik