Belföld

Késeléssel végződött egy születésnapi buli Ózdon

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség azt a férfit, aki megkéselte az egyik vendéget egy születésnapi bulin Ózdon.

A főügyészség tájékoztatása szerint a vádlott 2021 június elején részt vett a családi házban lévő születésnapi rendezvényen.Italozás során szóváltásba keveredett egy másik férfi vendéggel, azonban a konfliktus nem folytatódott, mivel a férfi inkább távozott a házból és leült egy utcai padra.

A vitára viszont felfigyelt a távozott férfi fiatalkorú fia, aki felelősségre vonta a terheltet. Ezt követően mind a ketten kimentek az utcára, ahol az elkövető hátba rúgta az áldozatát, aki a földre esett, de felállt, és verekedni kezdett a támadóval.

Kölcsönösen ütlegelték egymást, amikor a férfi azért, hogy véget vessen a verekedésnek elővett a zsebéből egy kést. A sértett ezt meglátta, hátat fordított neki és elindult a saját háza felé. Az elkövető viszont utána lépett és hátulról a jobb vese tájékon megszúrta, valamint a hátát is végig vágta. Az áldozat közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett. Az ügyészség letöltendőt kért a késelőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik