Belföld

Megerőszakoltak egy 46 éves nőt Pomázon

Bokorba rángattak és megerőszakoltak egy 46 éves nőt Pomázon. A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette miatt indított büntetőeljárást a 28 éves B. Richárddal szemben.

Nem akarom, hagyj békén, nem akarom!

– hallották páran egy nő segélykiáltásait augusztus 27-én este Pomázon. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy kutyát sétáltató pár azonnal elindult a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen észre is vette a földön fekvő, hiányos öltözetű nőt, és a rajta lévő félmeztelen férfit. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja pedig azonnal hívta a rendőröket.

police.hu

Poór István törzszászlós két kollégájával, és aznapi társával, Dakota nevű kutyájával azonnal a helyszínre sietett. Míg a kollégák gondjaikba vették az áldozatot, társai információkat gyűjtöttek a bejelentőktől.

Dakota gazdájával eredt a menekülő után. Szinte házról házra jártak, a telefonos képet mutogatva rótták a kilométereket. A Határ útnál aztán, egy padnál feltűnt a mintás nadrágos férfi, a rendőr felszólításait azonban nem követte. Mikor elindult felé, Dakota közbelépett, pillanatokkal később pedig B. Richárd már a földön hasalt megbilincselve.

– közölte a rendőrség.

police.hu

A férfi tagadta, hogy a 46 éves áldozatát az „enyém leszel!” felkiáltással a bokorba lökte, majd  lehúzta ruháját, és megerőszakolta. Saját bevallása szerint sokat ivott aznap este, ezért “kiestek neki dolgok”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik