Belföld

Ököllel esett a villanyszerelőnek egy nő, mert az előleg ellenére sem végezte el a munkát

Másfél év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt az önbíráskodással vádolt tiszaburai nőt, aki ököllel esett egy villanyszerelőnek, mert az előleg átvétele ellenére sem végezte el a munkát.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a nő augusztus 20-án benyúlt az egyik tiszaburai üzlet előtt parkoló kocsi ablakán, és több alkalommal, ököllel a fején, mellkasán, bal karján megütötte a benne ülő férfit, miközben kiabálva azt követelte tőle, hogy adja vissza a villanyszerelési munkálatokra előlegként átadott 20 ezer forintját, amit átadott neki, de a szerelő a munkát nem végezte el.

A férfi erre felhúzta a kocsi ablakát és el akarta hagyni a helyszínt, de a nő letörte a jármű tükrét csak azért, hogy a villanyszerelőnek is legyen kára, ha már neki kárt okozott. A férfi ezután elhajtott a kocsival, de a nőnek nem adta oda a követelt pénzt. A bíróság gyorsított eljárásban állította bíróság elé a korábban már büntetett nőt.

A bíróság az ügyészség indítványa alapján bűnösnek mondta ki a nőt, és ezért őt 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Mivel senki nem fellebbezett, így az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik