Belföld

Letartóztatták a sógornőjét megszurkáló szolnoki nőt

police.hu
police.hu

Letartóztatták azt az emberölés bűntett kísérletével gyanúsított 62 éves szolnoki nőt, aki pár nappal ezelőtt orvosi szikével szurkálta meg a sógornőjét Szolnokon.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a nő régebb óta rossz viszonyban állt a rokonságával egy vagyoni vita miatt.

Szerdán este a nő becsöngetett a sógornőjéhez, majd egy orvosi szikével „Megöllek!” felkiáltással kétszer mellkason egyszer pedig nyakon szúrta.

Kapcsolódó

A bántalmazott nőnek három, nyolc napon belül gyógyuló nyílt sebzéses sérülése keletkezett. A súlyosabb sérülés bekövetkezése azért maradt el, mert a nő elmozdult a mellkasi szúrások elől, és a nyaka felé célzott szúró mozdulatkor megfogta a szikét, így az csak kismértékben érte el a nyakát, a keze viszont eközben megsérült.

Kiderült, hogy a nővel szemben már több büntetőeljárás is folyik a családi konfliktusok miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és  elrendelte a nő a letartóztatását. A bíróság végzését a nő tudomásul vette, a védője azonban fellebbezett ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik