Belföld

Őrizetbe vették egy Győr-Moson-Sopron vármegyei település rendőrkapitányát

Őrizetbe vett egy vidéki rendőrkapitányt a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség, közölte közleményében a Központi Nyomozó Főügyészség. Ennek a regionális ügyészségnek Vas vármegye, Veszprém vármegye és Győr-Moson-Sopron vármegye az illetékességi területe. Értesüléseink szerint egy Győr-Moson-Sopron vármegyei település rendőri vezetőjét vették őrizetbe.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményében azt írta, hogy a nyomozó ügyészek hivatali bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak, mely során helyszíni eljárási cselekményeket folytatnak és őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt.

Megkerestük az ügyben a Központi Nyomozó Ügyészséget, hogy többet megtudjunk az esetről, azt a választ kaptuk Domokos Réka helyettes szóvivőtől, hogy a nyomozás érdekeire figyelemmel ennél több információ az ügyben nem adható.

Megkerestük a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy megtudjuk melyik település rendőri vezetőjéről van szó, és hogy meggyanúsították-e már, válaszukban azt írták, hogy a jogszabályban meghatározott időn belül válaszolnak majd.

Frissítünk!

A megyei kapitányság később azt közölte, hogy a Központi Nyomozó Főügyészséghez forduljunk, mert ők az illetékesek az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik