Belföld

Három évet kapott a soproni szórakozóhely tulajdonosának életveszélyes sérülést okozó férfi

Három év börtönre és három év közügyektől eltiltásra ítélte a Győri Törvényszék azt a férfit, aki három és fél évvel ezelőtt életveszélyesen megsebesítette az egyik soproni szórakozóhely tulajdonosát.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint az ittas férfi tisztázatlan ok miatt egy üvegpoharat hajított a pultba, ami az ott dolgozó lány feje mellett repült el.

A másik pultos megpróbálta megnyugtatni, de a férfi ellökte őt. Az agresszív támadó a nők védelmére siető férfiakat is bántalmazta, egyiküket lefejelte, másikukat fellökte, továbbá az őt csitítani próbáló barátjának is adott két pofont.

A szórakozóhely tulajdonosa is próbálta megfékezni, ezért őt ököllel megütötte. A tulaj ennek következtében hanyatt esett, a fejét a padlóba ütötte és elveszítette az eszméletét. A bántalmazástól életveszélyes sérülést szenvedett.

A férfi már többször volt büntetve erőszakos bűncselekmények miatt, az áldozata pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett. A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint ezért jóval súlyosabb büntetés kiszabása szükséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik