Belföld

Viperával támadt a kollégájára egy salgótarjáni fodrász, majd azzal fenyegette, hogy szétlövi a fejét

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Viperával és gázfegyverrel támadt a kollégájára egy salgótarjáni fodrász. A Salgótarjáni Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt állítja bíróság elé a férfit.

A Nógrád Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a fodrász tavaly július 22-én felkereste a kollégáját munkahelyén. Mivel aznap már korábban is vitáztak, ezért indulatosan érkezett, azonnal szidalmazni kezdte a munkatársát, majd elővett egy viperát és a kollégája felé csapott. A két férfi dulakodni kezdett, mely során mindketten a földre kerültek, egy járókelő választotta szét őket.

Ezután a megtámadott férfi és a fodrászüzlet egyik vendége kiléptek az üzletből, a vádlott utánuk ment, elővett egy gázpisztolyt az övtáskájából, majd azt kiabálta a kollégájának, hogy szétlövi a fejét.

Ezután a fodrászat vendégét kezdte kergetni a veszélyes kézifegyverrel, meg is akarta ütni, azonban a férfi az ott parkoló kocsijába menekült a fodrásszal együtt. A támadó ekkor megrugdosta az autó karosszériáját, a viperával pedig betörte a szélvédőt, majd távozott, de eközben még a fodrászszalon ajtajának üvegét is berúgta.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével megvádolt támadó mintegy 35 ezres kárt is okozott.Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a büntetlen előéletű támadóra azzal, hogy kobozzák el tőle a viperát és a gázpisztolyt, valamint fizettessék meg vele az eljárás során keletkezett 47 ezres bűnügyi költséget és az okozott kárt is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik