Belföld

Egy magyar férfi arra ébredt, hogy mínusz 8,8 milliárd forinton áll a számlája

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Egy magyar férfi bankszámlája 8,8 milliárd forintos mínuszban van, Fehér Tibor tudomása szerint viszont ő nem tartozik senkinek. Egyszerűen annyi történt, hogy egy nap arra ébredt, ezt a horribilis pénzt a bank zárolta a számláján – írja a Blikk. 

Három hónappal ezelőtt nyitottam a számlát az UniCredit banknál. Nem volt rajta soha nagy forgalom, havonta 200 ezer forint érkezett rendszeresen egy cégtől, illetve két átutalás magánszemélyektől. Összesen 1,1 millió forint volt rajta, amikor két héttel ezelőtt egy átutalást akartam intézni, de valahogy nem sikerült

– nyilatkozta a férfi a lapnak. Fehér Tibor felhívta a bankot, de mindössze annyit tudott kideríteni, hogy zárolták a számláját. Aznap négyszer, aztán a következő nap még egyszer telefonált mindenféle érdemi siker nélkül, így inkább személyesen ment be a fiókba. Ekkor látta, hogy a számlája 8 887 777 260,63 forintos mínuszban van. Személyesen is csak annyit tudtak mondani neki, hogy valószínűleg valamilyen technikai hiba történt, határidőt viszont nem mondtak neki azzal kapcsolatban, hogy mikor oldódhat meg a probléma.

Amennyiben az ügyfelünk panaszt tett, úgy azt – a vonatkozó szabályoknak megfelelően – kivizsgáljuk, ügyfelünket pedig, az előírt határidőt betartva, értesítjük – közölte a helyzettel kapcsolatban a sajtóosztály.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik