Belföld

Fél városon át verte és több arccsontját is eltörte az ismerősének egy testvérpár egy eltűnt cipő miatt

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Fél városon át vert két fiatal egy tiszaföldvári férfit egy eltűnt cipő miatt. A megvert férfi nyolc napon túl gyógyuló arckoponya törést, orrcsonttörést és számos zúzódásos sérülést szenvedett.

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség társtettesként elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a 22 és 23 éves támadót, akik információink szerint testvérek.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az egyik vádlottra 1 év 7 hónap, a másikra pedig 1 év 5 hónap börtönbüntetést kérek előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy mindkettejüket két évre tiltsák el a közügyektől is.

A vádirat szerint a két fiatal tavaly november hatodikán este kilenc körül bementek a tiszaföldvári férfi otthonába, hogy számon kérjék egy cipő miatt. A férfi elmondta nekik, hogy nincs nála a keresett cipő, azonban a hívatlan vendégek ekkor ököllel ütni kezdték az arcát, és a fejét.

A házigazda az ütések miatt kimenekült az utcára, és elindult, hogy megkeresse a cipőt, miközben a másik két férfi végig kísérte őt, és eközben az éjszaka folyamán Tiszaföldvár különböző utcáin többször is ököllel ütötték az arcát és a fejét, valamint többször is arcon, illetve fejbe rúgták.

– közölte az ügyész.

A férfi a bántalmazás miatt többszörös, nyolc napon túl gyógyuló arckoponya törést, orrcsonttörést, valamint a fején számos zúzódásos, horzsolásos sérülést szenvedett.

Az ügyész lapunknak elmondta még, hogy a vádlottak ténybelileg elismerték a bűncselekmény elkövetését, de nem tettek vallomást. Az ügyészség 1 év 7 hónap és 1 év 5 hónap letöltendő börtönbüntetést kért a két fiatalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik