Belföld

Megvertek és kiraboltak egy kerekesszékes férfit Pilisen

police.hu
police.hu

Megvertek és kiraboltak egy kerekesszékkel közlekedő 63 éves férfit Pilisen. A monori zsaruk elfogták az 58 éves nőt és a 18 éves férfi társát, majd a gyanúsítotti kihallgatásuk után kezdeményezték a letartóztatásukat.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a nő és a fiatal útját állta a mozgássérült embernek, majd cigarettát kértek tőle.

Az idős férfi reagálni sem tudott, mire a fiatalembertől záporoztak a pofonok és az ökölcsapások, miközben nő társa kitépte az áldozat nyakából az övtáskáját. A támadás következtében a férfi felborult a kerekesszékével, a rablók pedig elfutottak.

– közölte a rendőrség, hozzátéve, a megtámadott férfi szerencsére csak könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök egy napon belül elfogták a két támadót.

Zs. Kevin beismerte a bűncselekmény elkövetését. Állítása szerint a férfi felállt a kerekesszékből és megütötte a társát, ő pedig csak a nőt védelmezte, ezért sújtott le több alkalommal rá. Aztán a rabolt pénzt elosztották egymás közt, aminek egy részét eldobta, a többit pedig eldugta és elvásárolta.

P. Józsefné nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, de vallomást sem tett. A rablással gyanúsított párost őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik