Belföld

Kólát vett és pénzt adott a tízéves kisfiúnak, majd elcsalta egy fás részre, szexuális erőszakkal vádolják

Szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly júniusban erőszakoskodott egy tízéves kisfiúval Dorogon.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak azt mondta, hogy az ügyészség öt és fél év fegyházat és hat év közügyektől eltiltást kért a vádlottra az előkészítő ülésen történő beismerés esetére. Mivel a bűnösségét tagadó férfi ezt nem fogadta el, bírósági tárgyaláson döntenek az ügyében.

A vádirat szerint a férfi egy dorogi üzletnél találkozott a 10 éves gyerekkel, akinek kólát vett, majd átadott neki egy ezrest, hogy vegyen valamit az üzletben. Ezzel az volt a szándéka, hogy elnyerje a kisfiú bizalmát. Ezt követően további három és fél ezer forintot is adott a gyereknek.

Ezután a férfi javaslatára egy épület mögötti fás területre mentek, ahol az elkövető pólón keresztül simogatta a gyermek testét, magához húzta, megölelte, megpróbálta megcsókolni, puszikat adott neki, és megfogta a fenekét

– közölte az ügyész.

A kisfiú ezt egy ideig tűrte, de mert a férfi félelmet keltett benne, ezért kivonta magát az öleléséből, és hátrébb lépett. Egy tanú szerencsére látta az esetet, és értesítette a rendőröket.

Az ügyészség öt és fél év fegyházat kért a férfire szexuális erőszak bűntette miatt, azzal, hogy tiltsák el minden olyan foglalkozástól, tevékenységtől, amely során 18 év alatti személyekkel foglalkozhatna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik