Belföld

Videón, ahogy kifosztja az alvó vendéget egy éjjeliőr

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Lenyúlta az alvó vendég telefonját és pénzét egy éjjeliőr az egyik esztergomi szórakozóhelyen. Az Esztergomi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat ellene.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a sértett tavaly december 12-én a hajnali órákban a szórakozóhely bejárati ajtaja melletti virágtartón ülve elaludt, közben pedig kicsúszott a kezéből a mobilja a lába mellé.

Az éjjeliőrként dolgozó elkövető felvette a 60 ezer forint értékű telefont és elsétált vele, hogy majd később eladja valakinek. Az elkövető néhány perc múlva visszament a még mindig alvó vendéghez, átkutatta a ruházatát, majd lenyúlt 3 ezer forintot a tárcájából, és azt is magával vitte.

Az éjjeliőr észrevette, hogy a biztonsági kamerák rögzítették a cselekményét,  ezért  visszaadta a gazdájának a mobiltelefont. Az eljárás során a férfitól a nyomozó hatóság lefoglalta a SIM kártyát. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kért az elkövetőre, azzal, hogy a meg nem térült kárt is fizettessék meg vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik