Belföld

Bérfeszültséget okoz a Hír TV-ben Pálffy István csúcsgázsija

Hír tv
Hír tv
A Blikk úgy tudja, havi 3 millió forintot kap, amin már leendő kollégái is kiakadtak.

A Blikk megítélése szerint a volt tévés (KDNP-képviselő, nagykövet) visszatérése nagy visszhangot váltott ki szakmai körökben, attól pedig a Hír Tv nézettsége növekedését várja. A lap ugyanakkor úgy tudja, Pálffy Istvánt kollégái sem fogadják kitörő örömmel.

A kormánypárti csatornánál bérfeszültséget okoz a szerződtetése. A lap szerint ennek oka, hogy a népszerű Fidesz, mérhetetlenül népszerű tévéjénél dolgozók bérfejlesztésére nemigen jutott pénz (miközben egyre több a munkájuk, a Hír FM műsorának jelentős részét is ők állítják elő), a tévézéshez 13 év után visszatérő, egykor valóban népszerű Pálffy István viszont a kereskedelmi tévékhez mérhető csúcsgázsit (a Blikk szerint 3 millió forintot) kap.

A Blikk úgy tudja, a Napi Aktuális című hírháttér műsort vezeti majd, de (Gerhardt Mátéval ellentétben) nem önállóan, M. Dobos Marianne lesz a társa, aki a háttérben szerkesztőként is a stábbal dolgozik.

Ez a műsor kiemelt jelentőségű a csatornánál, ám a  lap Pálffy csúcsgázsija kapcsán emlékeztet rá, a Hír Tv legnézettebb műsorát 130 ezren,  a Tv2 hírműsorát 700-800 ezren nézik. A Blikk kereste a régi-új tévést, a csatornát, de kérdéseire nem kapott választ. A nézettségnek jót tehet, hogy Pálffy István képviselőként is képes volt magára felhívni a figyelmet olykor szokatlan viselkedésével,

Lapunk tíz éve, akkor kérdezte utoljára, amikor közölte, nem lesz a saját főnöke főnökének a főnöke.

Kapcsolódó
Pálffy István: Ez nem herélés!
Pápát választ a Vatikán. Naná, hogy egy KDNP-st nagyinterjúztunk. Vigyázat, blaszfémia!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik