Belföld

Nem megölték, hanem leszúrta magát a Soroksáron holtan talált idős férfi

Bár sokáig minden jel arra utalt, hogy megölték azt az idős férfi, akit április 21-én találtak holtan a soroksári házában, mostanra kiderült, hogy a nyugdíjas férfi saját magának okozta a rettenetes sérüléseit, amibe végül belehalt. Megtudtuk, hogy az elkészült szakértői vélemények azt állapították meg, hogy az idős férfi saját magát szúrta le.

A rendőröket április 21-én értesítették arról, hogy az idős férfi nem veszi át a kiszállított ebédjét. Mivel a helyszínen begyűjtött adatok felvetették az idegenkezűség gyanúját, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Megkerestük a BRFK sajtóosztályát, hogy a nyomozás állásáról és eredményéről érdeklődjünk, válaszukban azt írták, hogy a minden részletre kiterjedő, szakértők bevonásával folytatott nyomozás során a rendőrök kizárták az idegenkezűséget.

És mivel a nyomozás során megállapítást nyert, hogy az idős férfi önkezűleg vetett véget az életének, ezért azt – a törvény értelmében – bűncselekmény hiányában megszüntették.

Arra viszont már nem tértek ki a válaszukban, hogy az idős férfi, hogyan lett öngyilkos.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik