Belföld

9 milliót kaszált, autót és ékszereket vett az ismerősét prostitúcióra kényszerítő pécsi nő

police.hu
police.hu

Bántalmazta és prostitúcióra kényszerítette a kiszolgáltatott helyzetben lévő ismerősét egy fiatal nő Pécsett. A bűncselekménnyel gyanúsított 23 éves nőt tegnap reggel fogták el a Pákolitz István utcában.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a nő tavaly nyáron kiutazott külföldre a kiszolgáltatott helyzetben lévő 19 éves lánnyal, majd ott fenyegetéssel, bántalmazással prostitúciós tevékenység végzésére kényszerítette.

A feltételezett elkövető elvette a nőtől az így megkeresett pénzt, és azt a saját megélhetésére fordította. A nő az így szerzett közel 6,5 millió forintból egy autót, valamint ékszereket is vásárolt magának.

Ezt követően idén áprilisban újra visszavitte külföldre a lányt, és az ez alkalommal megkeresett csaknem 2 és fél millió forintot szintén elvette tőle, majd külföldön is hagyta a fiatal nőt.

A 23 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd letartóztatták. Ellene emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik