Belföld

Szándékosan elgázolta a haragosát egy férfi Szolnokon – letartóztatták

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Letartóztatást indítványozott a Szolnoki Járási Ügyészség azzal a zagyvarékasi férfival szemben, aki pár nappal ezelőtt szándékosan gázolta el a haragosát Szolnokon.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy férfi korábban, május hetedikén egy áruház parkolójában is bántalmazta a most elgázolt férfit.

Egy kalapáccsal betörte a kocsija ablakát, majd rávágott egyet a szerszámmal az áldozata lábára. Ezt követően kirángatta őt a kocsiból és ököllel arcon vágta, miközben egy kés volt a kezében. Ezután pedig több helyen is összetörte kalapáccsal az áldozata autóját.

A rendelkezésre álló adatok szerint a zagyvarékasi férfi július 28-án este szándékosan nekihajtott az úttest baloldalán álló haragosának Szolnokon. Az elütött férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indítványozta a terhelt letartóztatását. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészséggel, és elrendelte a férfi letartóztatását. A döntéssel szemben a gyanúsított és a védője is fellebbezett, így az nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik