Belföld

Durván összeverekedett egy rendőr a nővére szomszédaival Debrecenben – videón a vádlottak

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Összeverekedett egy rendőr a nővére szomszédaival Debrecenben. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a négy elkövetővel szemben.

A vádirat szerint a szolgálaton kívüli rendőr a nővérénél vendégeskedett, ahol vitába keveredett a szomszédos ingatlanban lakó férfival. A vita során a rendőr megpróbálta megütni a szomszédot, majd indulatosan megindult felé. A rendőrt felesége és nővére próbálták visszatartani, aki egy talicskába belerúgott, ami eltört, ezért ismét összevitatkozott a két férfi.

A rendőr ezt követően arcon köpte a szomszéd férfit, majd elkapta a nyakát és a földre vitte. A földön fekvő szomszédot ekkor már nem csak a rendőr bántalmazta, bekapcsolódott a dulakodásba a rendőr felesége és nővére is.

A rendőr folyamatosan szorította a férfi nyakát, nővére pedig a szomszéd kezét húzta, aki a pulóveréből kibújva tudott csak szabadulni a fogásból. Ezalatt a rendőr felesége többször megrúgta a férfit. De ezzel még nem volt vége a balhénak.

Kapcsolódó
Felrúgta a talicskát és arcon köpte a nővére szomszédját egy rendőr, órási bunyó lett belőle – videó
A tömegverekedésbe bekapcsolódtak az asszonyok is. Négy gyanúsítottja van az ügynek.

A rendőr nővére és a szomszéd felesége között is szóváltás alakult ki, mely során a rendőr nővére meglökte a férfi feleségét, aki fejbe vágta az őt meglökő nőt.

A dulakodás végén a sértett felesége tarkón ütötte a rendőrt, aki erre visszatámadt és a nőt a fején ütötte meg. A szomszéd megpróbálta megakadályozni, hogy az elkövető megint megüsse a nejét, így kezében a gyermekével megkísérelte eltolni a vádlottat, de elesett. A dulakodásnak végül az vetett véget, hogy a szomszédok és ismerősök szét tudták választani az elkövetőket.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a négy elkövetővel szemben.

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik