Belföld

Vallott a Budaörsi úti motoros tragédia okozásával gyanúsított szerb Mercis – videóval

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Őrizetbe vették és segítségnyújtás elmulasztás bűntettével, illetve halálos közúti baleset gondatlan okozás vétségével gyanúsították meg azt a 49 éves szerb férfit, aki sorsára hagyta a vele ütköző motorost tegnap éjszaka Újbudán, a Budaörsi úton.  A 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a tragédiával kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi a baleset okozásában lévő felelősségét részben elismerte a kihallgatása során.

Mihádák Zoltán / MTI

Ahogy arról korábban beszámoltunk, eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motoros tegnap késő este a Budaörsi úton. A motoros már a helyszínen meghalt.

Mihádák Zoltán / MTI

Az ütközést követően a személyautó sofőrje segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. Két órával később azonban saját maga jelentkezett telefonon a rendőrségen.

A szerb férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök. A rendőrök megszondáztatták a férfit, és az pozitív értéket mutatott. A férfit őrizetbe vették a gyanúsítotti kihallgatása után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik