Belföld

Megalázta, megerőszakolta és gumilövedékkel lőtt az élettársára egy kecskeméti férfi

Éveken keresztül verte, megalázta, megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette az élettársát egy 43 éves kecskeméti férfi. A sanyargatásnak végül az áldozat családja vetett véget.

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bűncselekményekkel gyanúsított férfi nem tett vallomást a kihallgatása során, és írásban tett vallomást később.

A gyanúsítás szerint a férfi  közel másfél éven keresztül rendszeresen verte és prostitúcióra kényszerítette élettársát. A párnak megélhetési problémái voltak, amikor kiderült, hogy a jelenleg 36 éves asszony korábban abból élt, hogy a testét árulta.

A férfi úgy gondolta, hogy anyagi gondjaikra az a megoldás, ha a nő folytatja a korábbi „munkáját”. Ennek érdekében egy erre specializálódott internetes portálon hirdetést adtak fel. A kiszolgáltatott asszony Kecskeméten a közös lakásukban, míg Tatabányán és Győrben egy-egy bérelt ingatlanban végezte a prostitúciós tevékenységet.

A férfi nem elégedett meg azzal, hogy élettársa a testével keresi a pénzt; rendszeresen verte, fojtogatta, egy alkalommal még gumilövedékes pisztollyal is meglőtte. A kiszolgáltatott asszonyt akarata ellenére ő maga is szexuális cselekményre kényszerítette, emberi méltóságában többször megalázta.

A nő próbált véget vetni a kapcsolatuknak, de bántalmazója szép szavakkal, hangzatos ígéretekkel mindig elérte, hogy áldozata visszamenjen hozzá. Végül a nő édesapja és testvére tett pontot a bántalmazások végére azzal, hogy az egyik eset után értesítette a rendőrséget.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szexuális erőszak bűntettével, emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével, kapcsolati erőszak bűntettével és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják a jelenleg is letartóztatásban lévő bűnelkövetőt. A rendőrök lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik