Belföld

Saját unokahúgát erőszakolta meg egy soproni férfi a házibuli után, amíg felesége az emeleten aludt

Súlyosabb büntetést kért a Győri Fellebbviteli Főügyészség arra a soproni férfira, aki a saját unokatestvérét erőszakolta meg 2020 júliusában.

A tizenhét éves lány átmenetileg a férfi soproni lakásában lakott. Az ominózus este házibuliban voltak, amin ott volt a terhelt felesége is. A férfi annyira ittas volt, amikor hazaértek, hogy nem tudott felmenni a feleségével a tetőtéri hálószobába, és a földszinti nappaliban aludt el.

A hajnali órákban a szintén itt alvó sértetthez ment, tiltakozása ellenére lemeztelenítette, majd szexuális kapcsolatot létesített vele.

– fogalmazott közleményében az ügyészség.

Másnap a lány a vádlott húgáékhoz költözött. A lány csak hetekkel később mesélte el a nagymamájának a történteket, aki feljelentést tett a rendőrségen.

A Győri Törvényszék hét év fegyházra és hét év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit, és végleg eltiltotta minden olyan tevékenységtől, amely során 18 év alatti személlyel foglalkozhatna. Az ügyész a büntetés súlyosítása, a férfi és védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítésért fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik